Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

ahogy a készítőt ismerem, ezt laza 2 délután elkészítette, max a tálca sör elfogyasztása volt több időSONI wrote:Ezért nem készült a fékolaj tartályBogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredmény.
Ezúton is köszönet mindenkinek aki részt vett a brain-stormingban és a kivitelezésben, nemsokára kiprobálom hogy mutat a helyén...

Mert ment Főnök ide hamuzz projekt

,meg a polírozás. mondom ezt ugy, hogy azt sem tudom hogy kellene elkezdeni nekiállni egy ilyennek.....
 ,meg a polírozás. mondom ezt ugy, hogy azt sem tudom hogy kellene elkezdeni nekiállni egy ilyennek.....Áááá, Soni egy mocsok, nem hogy örülne hogy neki már van tarálya, csak nehogy elkobozzuk tőlePudva wrote:Főnök! jelezném, hogy én a Soni előző bejegyzésén nem nevettem

wow ! Ez a kézifékbigyula ? Az lesz mi ?! Gratulálok neked és Paripa úrnak is ( ha jól gondolom ő készítette )Bogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredménye:
Persze csak irigykedsz, mert neked nem hozott ilyet a jézuskaSONI wrote:Ezért nem készült a fékolaj tartályBogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredmény.
Ezúton is köszönet mindenkinek aki részt vett a brain-stormingban és a kivitelezésben, nemsokára kiprobálom hogy mutat a helyén...

Nem ismered még elég jól a készítőt!Bogyo28 wrote:ahogy a készítőt ismerem, ezt laza 2 délután elkészítette, max a tálca sör elfogyasztása volt több időSONI wrote:Ezért nem készült a fékolaj tartályBogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredmény.

,meg a polírozás. mondom ezt ugy, hogy azt sem tudom hogy kellene elkezdeni nekiállni egy ilyennek.....
 Képes vagyok egy délután elfogyasztani ennyi sört
  Képes vagyok egy délután elfogyasztani ennyi sört   

Bingó. De nagyon, de nagyon, de nagyon.sweet-dragon wrote:Persze csak irigykedsz, mert neked nem hozott ilyet a jézuskaSONI wrote:Ezért nem készült a fékolaj tartályBogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredmény.

Ohhh!Vasparipának elismerésem tuti mint minden amit eddig csinált
 -köszönöm! Igyekszik az ember!
 -köszönöm! Igyekszik az ember!Szerintem ezekből már szinte semmit nem tudsz venni. A Ford beszüntette a butik termékeket tavaly nyáron. Jó lenne tudni, mikor frissítették az oldalt.Pudva wrote:Mit találtam, bár elég drága
http://www.fordsandorservice.hu/hu/term ... capri-1969" onclick="window.open(this.href);return false;
viszont a baseball sipkák egész jók.
Süni wrote:Szerintem ezekből már szinte semmit nem tudsz venni. A Ford beszüntette a butik termékeket tavaly nyáron. Jó lenne tudni, mikor frissítették az oldalt.
holnap írok nekik egy mailt, ennyit megérszszaby wrote:Ennyi pénzért amúgy is sok.