Azt nem tom, én a nagy örömködésnél kikapcsoltam, mer elaludtam.....Capri2.0 wrote:
A két csaj nyert is, de a végén nem derült ki hogy hanyadikok lettek az össsz.be.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
De azok a verekedések meg azo ka hüyle hangok hozzá,tiszta sz*r volt az egészSüni wrote:Főleg, hogy az egész (mint a címéből is kiderült) budspencer/terencehill kópia volt.Hattyu wrote:Pont dolgoztam,és éppen felmentünk kaja szünetre és mondtam is a többieknek hogy az egy capri
A capri jó volt csak a film volt nagyon idióta főleg a rózsaszín kormányvédővel meg egyebekkel
Köszi, hogy figyelmeztetsz! Tudtam, hogy futózottak, ráadásul téliek is, ugyh vajmi keveset tapadnak. Egyenlőre nem annyira szeretnék száguldozni vele, de így is szívesen lecserélném őket.Süni wrote:Kiba... jól néz ki ! !!! Egy jó tanács : ha gyorsan is akarsz menni, a gumijaidtól nagyon gyorsan szabadulj meg ! (futózottak).
Miért, mi volt a gond vele? :? :(levelboss wrote:Köszönöm a gratulációkat! :D
Köszi, hogy figyelmeztetsz! Tudtam, hogy futózottak, ráadásul téliek is, ugyh vajmi keveset tapadnak. Egyenlőre nem annyira szeretnék száguldozni vele, de így is szívesen lecserélném őket.Süni wrote:Kiba... jól néz ki ! !!! Egy jó tanács : ha gyorsan is akarsz menni, a gumijaidtól nagyon gyorsan szabadulj meg ! (futózottak).
A színe egyébként csak majdnem fekete, mert van benne egy enyhe lilás árnyalat, ami napfényben szépen kijön. :P 8)
Ma voltam okmányirodában, jó nagy szopás volt, és még nincs is vége. :(