Azt nem tom, én a nagy örömködésnél kikapcsoltam, mer elaludtam.....Capri2.0 wrote:
A két csaj nyert is, de a végén nem derült ki hogy hanyadikok lettek az össsz.be.
képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Hattyu
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
De azok a verekedések meg azo ka hüyle hangok hozzá,tiszta sz*r volt az egészSüni wrote:Főleg, hogy az egész (mint a címéből is kiderült) budspencer/terencehill kópia volt.Hattyu wrote:Pont dolgoztam,és éppen felmentünk kaja szünetre és mondtam is a többieknek hogy az egy capri
A capri jó volt csak a film volt nagyon idióta főleg a rózsaszín kormányvédővel meg egyebekkel
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Hello!
Nagyon boldog vagyok, mert ma hoztam el az autót, amit vettem! Remélem "befogadtok" engem is, és majd szívesen láttok találkozókon, meg itt meg ott! :D
A Caprit a haveromtól vettem, akinek sajnos meg kellett válnia tőle, így juthattam hozzá én. Szerető gazdája volt, az autó mindennapi használatban volt, és szépen karban van tartva. Csak kevés helyen rozsdásodik, de ott is kezelve van, alig észrevehető. 78-as évjáratú.
A mocija 2.8i! :D :D :D

Nagyon boldog vagyok, mert ma hoztam el az autót, amit vettem! Remélem "befogadtok" engem is, és majd szívesen láttok találkozókon, meg itt meg ott! :D
A Caprit a haveromtól vettem, akinek sajnos meg kellett válnia tőle, így juthattam hozzá én. Szerető gazdája volt, az autó mindennapi használatban volt, és szépen karban van tartva. Csak kevés helyen rozsdásodik, de ott is kezelve van, alig észrevehető. 78-as évjáratú.
A mocija 2.8i! :D :D :D

Last edited by levelboss on Tue Aug 28, 2007 12:33 pm, edited 1 time in total.
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Köszönöm a gratulációkat! :D
A színe egyébként csak majdnem fekete, mert van benne egy enyhe lilás árnyalat, ami napfényben szépen kijön. :P 8)
Ma voltam okmányirodában, jó nagy szopás volt, és még nincs is vége. :(
Köszi, hogy figyelmeztetsz! Tudtam, hogy futózottak, ráadásul téliek is, ugyh vajmi keveset tapadnak. Egyenlőre nem annyira szeretnék száguldozni vele, de így is szívesen lecserélném őket.Süni wrote:Kiba... jól néz ki ! !!! Egy jó tanács : ha gyorsan is akarsz menni, a gumijaidtól nagyon gyorsan szabadulj meg ! (futózottak).
A színe egyébként csak majdnem fekete, mert van benne egy enyhe lilás árnyalat, ami napfényben szépen kijön. :P 8)
-
TomiCaPri
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Miért, mi volt a gond vele? :? :(levelboss wrote:Köszönöm a gratulációkat! :D
Köszi, hogy figyelmeztetsz! Tudtam, hogy futózottak, ráadásul téliek is, ugyh vajmi keveset tapadnak. Egyenlőre nem annyira szeretnék száguldozni vele, de így is szívesen lecserélném őket.Süni wrote:Kiba... jól néz ki ! !!! Egy jó tanács : ha gyorsan is akarsz menni, a gumijaidtól nagyon gyorsan szabadulj meg ! (futózottak).