Igen az van benne és eredeti, de azzal mást marunk. Én inkább a pálinkára szavazok, azért van még benne ilyen sok.daytona wrote:A masik uveg az erdekes, foleg ha az eredeti tartalom van benne. A Zubrovka lengyel pia, nagyon jo!

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Igen az van benne és eredeti, de azzal mást marunk. Én inkább a pálinkára szavazok, azért van még benne ilyen sok.daytona wrote:A masik uveg az erdekes, foleg ha az eredeti tartalom van benne. A Zubrovka lengyel pia, nagyon jo!

VIGYÁZZ!!! Mindkettő fokozottan veszélyes hulladék!adam wrote:Igen az van benne és eredeti, de azzal mást marunk. Én inkább a pálinkára szavazok, azért van még benne ilyen sok.daytona wrote:A masik uveg az erdekes, foleg ha az eredeti tartalom van benne. A Zubrovka lengyel pia, nagyon jo!
 DE egész véletlenül tudok egy helyet ahol le lehet adni ingyen
  DE egész véletlenül tudok egy helyet ahol le lehet adni ingyen  
Hulladék??Töcs wrote:VIGYÁZZ!!! Mindkettő fokozottan veszélyes hulladék!adam wrote:Igen az van benne és eredeti, de azzal mást marunk. Én inkább a pálinkára szavazok, azért van még benne ilyen sok.daytona wrote:A masik uveg az erdekes, foleg ha az eredeti tartalom van benne. A Zubrovka lengyel pia, nagyon jo!DE egész véletlenül tudok egy helyet ahol le lehet adni ingyen
 Te jössz értem ma és én leszek a megsemmisítő nagyüzem
  Te jössz értem ma és én leszek a megsemmisítő nagyüzem  

Ló f....... még le se feküdtél.adam wrote: Jéé - korábban keltem ma mint Soni