Elvis wrote:Ma voltam a Liptó utcában a XII.-ben, és hát az a kiírás fogadott, hogy jan. 15-tel végleg bezárt.
Telefont sem veszi fel az öreg. Nem tudtok valami más szakit?
Ha bárkinek szüksége lenne továbbra is felniszélesítésre, ajánlani tudom a Janka Rolandot.
Sokkal profibban megcsinálta, mint korábban a liptó utcában az öreg...
Szállítás is elég rugalmasan működik. Az ár 5000/db, mindegy mekkora felni, mekkora a szélesítés.
Szerintem nagyon korrekt.
Szerintetek ezek kifordított felnik, vagy ki van szúrva a bele, és belehegesztettek egy 4x108-as tárcsát? Már gondolkodtam rajta korábban, mert elég pofás terepjáró felnik vannak bagóért csak sajna 5-ös osztókörrel. El tudnék képzelni a kocsi alatt mondjuk egy szélesített Vitara felnit, és ez is egy fajtája az osztókör módosításnak...
Azt hittem maszek darabok. A második ok, de első képen tök úgy néz ki mintha a közepe valami behegesztett darab lenne. Mindenesetre sokkal jobban néz ki mint ami a kiszemelt gépen van.
Azt hittem maszek darabok. A második ok, de első képen tök úgy néz ki mintha a közepe valami behegesztett darab lenne. Mindenesetre sokkal jobban néz ki mint ami a kiszemelt gépen van.
Igen. Most délután beszéltem meg a barátommal. Még nincs meg a teljes vételár, de már megbeszéltük, enyém lesz a gép.
Ki van lakatolva, fényezve, a kaszni tip top. Van még egy két hiányosság, de azt majd pótoljuk. Ja, és v8.
Madarat lehetne velem fogatni!
Ja, ő az: