Elég régen elhatároztam, hogy rendbe szedem a kisautómat. Sajna szokás szerint az élet közbeszólt és nem tudtam elkezdeni

Mostanában úgy mennek
 a dolgok, hogy tudom csinálgatni szívem csücskét
 a dolgok, hogy tudom csinálgatni szívem csücskét  
 Hála jófej főnökömnek

beparkolhatok a gyárba a vassal és piszkálgathatom kedvemre és használhatom a műhely adta lehetőségeket a felújításra
 beparkolhatok a gyárba a vassal és piszkálgathatom kedvemre és használhatom a műhely adta lehetőségeket a felújításra   
 Szép lassan már szétszedegettem és feltérképeztem a javítandó dolgok listáját. Beszereztem a kapható javítóelemeket cserélendő alkatrészeket stb. Otthon az utcán többre nem jutottam
 Biztos lesz még egy csomó dolog amire nem gondoltam vagy csak menet közben derül ki...
 Biztos lesz még egy csomó dolog amire nem gondoltam vagy csak menet közben derül ki...Beszéltem sok lakatossal megnéztem sok ember munkáját volt olyan szaki
 akinek a munkáját láttam két év távlatából, hál isten nem hozzá vittem a vasat...
 akinek a munkáját láttam két év távlatából, hál isten nem hozzá vittem a vasat...  
 Ezért arra jutottam magad uram ha nem találsz olyat aki neked megfelelően dolgozik

Ezért megfenyegettem, szomszédom barátom
 segítsen nekem. Sajnos Ő csak népautókat generáloz,
 segítsen nekem. Sajnos Ő csak népautókat generáloz,   

(
 (  valamiféle sirokkókat nem is értem) Azt nyilatkozta van az a
  valamiféle sirokkókat nem is értem) Azt nyilatkozta van az a   sör mennyiség amiért hozzáér egy FORDhoz...
 sör mennyiség amiért hozzáér egy FORDhoz...Hétvégén átszállítódik a XIII. kerbe az AUTÓ

Ezentúl el tudom venni az időt a munkától és a családtól

Egyenlőre ennyi. Pár fotó

http://picasaweb.google.hu/wendike/Elkezdodott#" onclick="window.open(this.href);return false;
Kérlek benneteket ne tartsátok magatokban
 véleményeiteket, tanácsaitokat, nézeteiket....
  véleményeiteket, tanácsaitokat, nézeteiket....Köszi:
Endre

rendben lesz ez!)
 rendben lesz ez!) Az a külföld még folyamatban...
  Az a külföld még folyamatban...

vezeték átnéz, megmozgat, összerak, nagy öröm világít minden
  vezeték átnéz, megmozgat, összerak, nagy öröm világít minden  haver feladja...
  haver feladja...  

másik kölcsönkér leköt indulás...
 másik kölcsönkér leköt indulás... zötykölődés, telephelyre be megjöttünk
  zötykölődés, telephelyre be megjöttünk