de valoszinüleg igen, csak elirták a hirdetést, csak nekem amikor mondtad hogy mit vettél ez a kép ugrott be, mert nem tudtam hogy a mazda kisbusz volt ford econovancént is...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Blant wrote:Én csak azt nem értem, hogy egy 5.4-es benzines legalább 2 tonnás buszban mi lehet economic....
a 9 lityis HEMI-hez képest az 5.4 az economy
Akkor az Én Econovanom nagyon economic , mert az eredeti 2.2D Mazda motort egy 10 évvel fiatalabb 2.0D Mitsubishi motorra TCSerélték ráadásul HIVATALOSAN !
SONI wrote:Már ne haragudj Técsé de ez nem valami szép.
SőőőőőőT !!! RONDA , de finom ... (Nagyon jó állapotú a belseje , forgatható üléssor + össze/vissza dönthető , elektromos , nagy panorámatető , pöccre induló és jól ketyegő motor , qva jó Falken gumik + 4db zsír Bridgestone téligumma felnin + van még egy ugyanilyen ótó amiből bármit elhozhatok ami TCSak kell INGYÉRT - ráadásul 3 km-re tőlem)
Ja és ebben végre JÓ A FŰTÉS ...
Gratula TCS!
Nekem mindig is tetszettek ezek a kis szutykok
Nem szépség, használhatóság miatt, azok a forgatható ülések+fekhellyé alakítható hátsó sor rendkívül praktikus tud lenni
Az Econoline EU-s változata kíván ez lenni...ugye kicsibe, na abban igazán szuper a belső! http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/ec ... ne-3123093
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
nyujoe wrote:Gratula TCS!
Nekem mindig is tetszettek ezek a kis szutykok
Nem szépség, használhatóság miatt, azok a forgatható ülések+fekhellyé alakítható hátsó sor rendkívül praktikus tud lenni
Az Econoline EU-s változata kíván ez lenni...ugye kicsibe, na abban igazán szuper a belső! http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/ec ... ne-3123093
A jelzett típusnak én is jobban örülnék , de játszós/szaladgálósnak ez is +teszi ...
(Ráadásul ez kemély 2kiló volt mindenestől )
Igen nagyon szép, csak nem ilyen színben, az egér szürke plüss jobban tetszene, mert oké hogy piros lesz (ha egyszer kész lesz) a tűzoltó verda fényezése, de nehogy már belül is piros legyen.
sweet-dragon wrote:Igen nagyon szép, csak nem ilyen színben, az egér szürke plüss jobban tetszene, mert oké hogy piros lesz (ha egyszer kész lesz) a tűzoltó verda fényezése, de nehogy már belül is piros legyen.
a tűzótó ótó belseje pedig tűzpirosnak kell hogy legyen
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
sweet-dragon wrote:Igen nagyon szép, csak nem ilyen színben, az egér szürke plüss jobban tetszene, mert oké hogy piros lesz (ha egyszer kész lesz) a tűzoltó verda fényezése, de nehogy már belül is piros legyen.
Jól van majd ha oda jutottunk, hogy a fényezés meg van, ráérünk még ezen családi vitát nyitni
Qva szép a piros belső !!! (Asszonynak + ninTCS izlése )