P-s rendszámot váltasz kiDartonit wrote:Mondjuk más miatt, de én már régen eldöntöttem, hogy műszaki nélkül fogok járni.. :?

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
P-s rendszámot váltasz kiDartonit wrote:Mondjuk más miatt, de én már régen eldöntöttem, hogy műszaki nélkül fogok járni.. :?
Valami ilyesmi. Nekem úgyis csak hobbiautó lesz. Azt a pár csapatást, és talit kibírom anélkül is.daniv6 wrote:Úgyse bírják elkapni
Várj 1 kicsit! csak azokat jelentették fel, ahol a gyalogos már zebrán volt, az 1ik autó már megált a másik meg ugyanazt játszotta mint amit a Petya leírtTibi wrote:Sosem fogjuk kinőni a feljelentősdit ?
http://homar.blog.hu/2009/09/09/ma_delu ... mentlist=1" onclick="window.open(this.href);return false;
:) szerencse, hogy nem lett bajod. Egyébként mióta fővárosi lakos lettem sokkal nyugodtabban vezetek, olyan itt vezetni mint egy wellness hétvége valami jó kis tengerparton :Dstpetya wrote:![]()
![]()
sohasem vagyok agresszív,hobbyból zúztam le direkt eléugorva
Hát igen igazad van... :?Tibi wrote:Ugye erre vóna a rendőrség vagy mi , nehogy a Petya által első két sorban említtet unatkozó jópolgárok vegyék már kézbe a dolgot. A módszer a baj , nem az, hogy aki szabálytalankodik az fizet...
Elférni elfér nem is baj ha van, csak legalább kevesebb fogást tud a hekus találni.holecz wrote:Attól függetlenül elfér az a kis dobozka az autóban nem? Még akár jól is jöhet egy hosszabb úton....de legalább nem kéri majd a hekus.