Laci Pöttyös Caprija
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: Laci Pöttyös Caprija
második ránézésre már nekem is jobban tetszik,de a hűtőmaszk az számomra nagyon kényes dolog mert az egész autó arculata megváltozik!Ezért tervben van,hogy csinálok egy teljesen egyedi arcot a kocsinak!
Csak az idő az most kényes kérdés 2-hét és költözöm,de a kisautóm már biztos helyen van!utána nagyrenovál rajta!
Csak az idő az most kényes kérdés 2-hét és költözöm,de a kisautóm már biztos helyen van!utána nagyrenovál rajta!
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Na régen írtam!pedig sokat dolgoztam az autón
Mióta Nyíregyen élek mindig van egy kis szerelgetés
Ami komolyabb volt kapott a kocsi egy normális alvázvédelmet!Rá is fújtam több mint 5lityi anyagot
Rábarkácsoltam egy légszűrőt a régi Karbira jól néz ki nem?
De azóta rákerült egy másik karbi egy DGAV azon most egy kis sport szűrő van nagyon hangos a kocsi leveszem és rákerül a műanyag!
És mióta rajta a DGAV nem birom belőni fa..ára a mocit!
Az idő és a technika ördöge nem pártol mindig csak a munka! :|
Gond forrása visszalő a moci a karbiba/valószinü szelephézagot kell állítani/
Strobival beállítom a gyújtást és utána is utógyújtásos lesz!
Na de mindent meg tudok oldani csak az új munkahelyem most még egy kicsit teperni kell,és kevés a szabadidőm,akkor amikor még világos van és lehetne valamit csinálni
Mióta Nyíregyen élek mindig van egy kis szerelgetés
Ami komolyabb volt kapott a kocsi egy normális alvázvédelmet!Rá is fújtam több mint 5lityi anyagot
Rábarkácsoltam egy légszűrőt a régi Karbira jól néz ki nem?
De azóta rákerült egy másik karbi egy DGAV azon most egy kis sport szűrő van nagyon hangos a kocsi leveszem és rákerül a műanyag!
És mióta rajta a DGAV nem birom belőni fa..ára a mocit!
Az idő és a technika ördöge nem pártol mindig csak a munka! :|
Gond forrása visszalő a moci a karbiba/valószinü szelephézagot kell állítani/
Strobival beállítom a gyújtást és utána is utógyújtásos lesz!
Na de mindent meg tudok oldani csak az új munkahelyem most még egy kicsit teperni kell,és kevés a szabadidőm,akkor amikor még világos van és lehetne valamit csinálni
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
A kocsi hangos volt hát gondoltam kicsit konfortosabbá teszem ezért a kocsi belső terét kibéleltem 5mm-es polifommal,nem tudom hogy mennyit fog majd rajta de nem hiszem,hogy ártok vele 
az ajtókéderek teljesen el voltak öregedve azokat is kicseréltem jó kis lada ajtókéderekre/1200Ft volt darabja ennyiért mit vesz az ember?2-őt vettem de nem lett elég hoszú az egyik ajtón 5cm hiányzik a másikon meg 25 az orosz pontosság,veszek még eggyet és a saroknál betoldok mind a két oldalon legyen tökéletes!/, jól zár és remélem ezután már nem folyik be a víz sehol!
A kocsit szétszedéskor nem mindenhol láttam a legjobbnak ahol kivánta fújtam rá egy kis festéket,hogy védje,
a műszerfalt is leszedtem ott is volt egy kis munka,és a vezetékekel is.
A motort már azóta mióta írtam belőttem,nagyon szépen megy,és mit is irhatnék zárásnak lehet hogy rengetegszer azt gondolom:ebbőla pénzből vettem volna egy újjabb,korszerübb és jobb autót,de akkor nem érne fülig a szám csak azért mert nekem Caprim van!!!

az ajtókéderek teljesen el voltak öregedve azokat is kicseréltem jó kis lada ajtókéderekre/1200Ft volt darabja ennyiért mit vesz az ember?2-őt vettem de nem lett elég hoszú az egyik ajtón 5cm hiányzik a másikon meg 25 az orosz pontosság,veszek még eggyet és a saroknál betoldok mind a két oldalon legyen tökéletes!/, jól zár és remélem ezután már nem folyik be a víz sehol!
A kocsit szétszedéskor nem mindenhol láttam a legjobbnak ahol kivánta fújtam rá egy kis festéket,hogy védje,
a műszerfalt is leszedtem ott is volt egy kis munka,és a vezetékekel is.
A motort már azóta mióta írtam belőttem,nagyon szépen megy,és mit is irhatnék zárásnak lehet hogy rengetegszer azt gondolom:ebbőla pénzből vettem volna egy újjabb,korszerübb és jobb autót,de akkor nem érne fülig a szám csak azért mert nekem Caprim van!!!

Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
- daniv6
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- ClassicFord klubtag?: Igen
Szeva
A hangszigetelés jó lesz, nekem is az volt benne. Sokkal szebben csináltad meg mnt én annó. Jóformán csak beledobáltam és mégis sokat fogott.
De mi az a sok vezeték a műszerfalból? Nekem is inj-os volt, de nem volt ennyi zsinó.
A hangszigetelés jó lesz, nekem is az volt benne. Sokkal szebben csináltad meg mnt én annó. Jóformán csak beledobáltam és mégis sokat fogott.
De mi az a sok vezeték a műszerfalból? Nekem is inj-os volt, de nem volt ennyi zsinó.

csak azért is......batman
a sok vezeték?daniv6 wrote:Szeva
mi?hol?

Na ami nem gyári és nem a világitás ,gyújtás,stb. vezetéke az leginkább RCA-kábel amit még Petya rakott bele és hátra mentek az erősitőhöz,meg a sima hangszóró kábelek.Még nem vettem ki hátha elkap a hév és rakok bele hangcuccot,de most,hogy rávilágitottál ki is veszem ne legyen ott lomnak ha kell nem tellik semmiből berakni,de úgyse teszek én bele többet zenét,megutáltam amikor még hangnyomáscuccot is épitettem másoknak mostmár csak élvezem a zenét/halkabban 8) /
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Hát egy pár tyúkbelet behúztam oda az biztos
De azért a drapp szőnyegért majdnem leoboáztam a Sunyát,te meg így vigyázol rá

De azért a drapp szőnyegért majdnem leoboáztam a Sunyát,te meg így vigyázol rá

Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
- holecz
- rengetegetirogatide
Most jut eszembe Petya, megtaláltad már a fekete szőnyeget????stpetya wrote:Hát egy pár tyúkbelet behúztam oda az biztos![]()
De azért a drapp szőnyegért majdnem leoboáztam a Sunyát,te meg így vigyázol rá![]()
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- daniv6
Hát laci! Gondolhatod, hogy sajnálom, de az a szőnyeg már nálam van. 

- holecz
- rengetegetirogatide

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- daniv6
Csak hülyéskedtem 
Különben kéne egy szőnyeg, de majd csinálok magamnak azt is. :|

Különben kéne egy szőnyeg, de majd csinálok magamnak azt is. :|
Elvileg Petya ezt a szőnyeget nekem adta a kocsival,de én azt mondtam majd egyszer elhozom,de szerintem nektek nagyobb szükségetek lenne rá!ígyhátén lemondok róla!!!!
én úgyis csak tárolnám hátha egyszer akad egy autó hozzá
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Úgy áll a dolog h itt van a nyőnyeged Holecz Laca,csak találd ki h jut le hozzád?!holecz wrote:Most jut eszembe Petya, megtaláltad már a fekete szőnyeget????stpetya wrote:Hát egy pár tyúkbelet behúztam oda az biztos![]()
De azért a drapp szőnyegért majdnem leoboáztam a Sunyát,te meg így vigyázol rá![]()
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Sony bácsi a 2.0efi blokkját mikor tervezi elszállítani?sony5 wrote:Elvileg Petya ezt a szőnyeget nekem adta a kocsival,de én azt mondtam majd egyszer elhozom,de szerintem nektek nagyobb szükségetek lenne rá!ígyhátén lemondok róla!!!!én úgyis csak tárolnám hátha egyszer akad egy autó hozzá