Tűzet???? Van tűzoltó tranzit a Elnők úr tulajdonábanPudva wrote:a F@szt csináljátok már megint a tüzet!
cosworth
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
CENTRÍROZÁSTÉCSÉ wrote:Borsot dugtak a s...edbe ?CAPRI-3 wrote:A MI?????szszaby wrote: A cenzírozás, hogyan készült?
és te dolgozol szervizben ?
A "Z" és a "T" betű a klaviatúrán egymás mellett van , ha nem tűnt volna fel ...
Visszakukkantva néhány korábbi irományodra , furTCSa , ha pont Te kötsz bele a heje Sírás - ba .....
ennyit az elgépelésről, a hozzáértésről, a helyesírásról és a borsóról a seggemben
Én is ezt írtam...TCSak bors...ennyit az olvasási készségről...CAPRI-3 wrote:CENTRÍROZÁSTÉCSÉ wrote:Borsot dugtak a s...edbe ?CAPRI-3 wrote: A MI?????
és te dolgozol szervizben ?
A "Z" és a "T" betű a klaviatúrán egymás mellett van , ha nem tűnt volna fel ...
Visszakukkantva néhány korábbi irományodra , furTCSa , ha pont Te kötsz bele a heje Sírás - ba .....
ennyit az elgépelésről, a hozzáértésről, a helyesírásról és a borsóról a seggemben
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
akkor vegyük át mégeccer...TÉCSÉ wrote:Én is ezt írtam...TCSak bors...ennyit az olvasási készségről...CAPRI-3 wrote:
CENTRÍROZÁS
a Z és a T tényleg egymás mellett van, csakhogy a köztudattal szemben nem cenTírozás, hanem cenTRírozás.
neked nem kell tudnod, -nem is tudod mert másodrszor is elgépelésnek vélted,- de aki szervizben dolgozik, annak azért illene.
a borsó meg szóvicc lett volna, csak elfelejtettem, hogy te is használsz ékezeteket, így értelmét veszti :)
- szszaby
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Én pl. ezt nem tudtam, ha szervízben dolgozom ha nem, de igazán nem is érdekel, hogy a fenébe kell leírni.CAPRI-3 wrote:akkor vegyük át mégeccer...TÉCSÉ wrote:Én is ezt írtam...TCSak bors...ennyit az olvasási készségről...CAPRI-3 wrote:
CENTRÍROZÁS
a Z és a T tényleg egymás mellett van, csakhogy a köztudattal szemben nem cenTírozás, hanem cenTRírozás.
neked nem kell tudnod, -nem is tudod mert másodrszor is elgépelésnek vélted,- de aki szervizben dolgozik, annak azért illene.
a borsó meg szóvicc lett volna, csak elfelejtettem, hogy te is használsz ékezeteket, így értelmét veszti :)
Ford Capri MkI Essex
- Tibi
- rengetegetirogatide
Ezt a kettőt biztos, hogy cserélem, csak vannak-e olyan cuccok amiket cseréljek ha jót akarok magamnak. Szimmeringek, akármi... de csak ami különösebb bontás nélkül megoldható. Majd később lesz a nagyszerviz.
Más: a sor 4 két lityós turbo Cosworth motoroknál jelentett valamit, hogy milyen színű ? Volt teljesítménybeli különbség vagy csak dizájn?
Más: a sor 4 két lityós turbo Cosworth motoroknál jelentett valamit, hogy milyen színű ? Volt teljesítménybeli különbség vagy csak dizájn?
1980 Capri MK3
http://www.cosworth.hu mindenre találsz választ.Tibi wrote:egy megvan: piros fedél - ólmozott benzinTibi wrote: Más: a sor 4 két lityós turbo Cosworth motoroknál jelentett valamit, hogy milyen színű ? Volt teljesítménybeli különbség vagy csak dizájn?
- Tibi
- rengetegetirogatide
köszi, átolvasomCAPRI-3 wrote:http://www.cosworth.hu mindenre találsz választ.Tibi wrote:egy megvan: piros fedél - ólmozott benzinTibi wrote: Más: a sor 4 két lityós turbo Cosworth motoroknál jelentett valamit, hogy milyen színű ? Volt teljesítménybeli különbség vagy csak dizájn?
1980 Capri MK3
- szszaby
- rengetegetirogatide
Főtengely szimeringet cseréljél, az nem árt és nem vészes árban sem.Tibi wrote:Ezt a kettőt biztos, hogy cserélem, csak vannak-e olyan cuccok amiket cseréljek ha jót akarok magamnak. Szimmeringek, akármi... de csak ami különösebb bontás nélkül megoldható. Majd később lesz a nagyszerviz.
Ford Capri MkI Essex
- Bogyo28
- Überführer
elöl - hátulszszaby wrote:Főtengely szimeringet cseréljél, az nem árt és nem vészes árban sem.Tibi wrote:Ezt a kettőt biztos, hogy cserélem, csak vannak-e olyan cuccok amiket cseréljek ha jót akarok magamnak. Szimmeringek, akármi... de csak ami különösebb bontás nélkül megoldható. Majd később lesz a nagyszerviz.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4