Miért a tied telihátlapos ,esetleg egy kép?szszaby wrote:Az nekem nem jó. Enyimé nem olyan.
Kalaptartó
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- White Shark
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Kalaptartó
- White Shark
- nagyonsokatirogat
Igen annak a könyöklő feletti rész miatt más lehet a kalaptartója ,vagy azon könyöklő sincs?szszaby wrote:Igen, teli hátlapos, képem itt most nincs.
- szszaby
- rengetegetirogatide
Nekem nincs könyöklőm és a kalaptartó eleje is egyenes, nem jön le az ülések közzé.
Ford Capri MkI Essex
- Machine
- nemleszgondhasegítis
kb. 1 éve beszéltünk róla, hogy nekem is csináltok 1 darab könyöklőst…White Shark wrote:Ma itthol volt a fiam ,beszélgettünk a készülő Mk1-ről ,említette hogy nekünk van itthol kalaptartó sablonunk ,holnap megkeresem ,nem akar valaki másolni esetleg ? Csak mert nekem is kéne egy .
ha már van sablon, akkor Krisznek (capriv6) kell feltenni a kérdést, hogy mikor és mennyiért

"The highway still leads to hell"
- White Shark
- nagyonsokatirogat
Csütörtökön jön hozzám ,rákérdezek ,egyeztetek .Machine wrote:kb. 1 éve beszéltünk róla, hogy nekem is csináltok 1 darab könyöklőst…White Shark wrote:Ma itthol volt a fiam ,beszélgettünk a készülő Mk1-ről ,említette hogy nekünk van itthol kalaptartó sablonunk ,holnap megkeresem ,nem akar valaki másolni esetleg ? Csak mert nekem is kéne egy .
ha már van sablon, akkor Krisznek (capriv6) kell feltenni a kérdést, hogy mikor és mennyiért
- White Shark
- nagyonsokatirogat
Nála a sablon ,a többit intézzétek egymás közt.Machine wrote:kb. 1 éve beszéltünk róla, hogy nekem is csináltok 1 darab könyöklőst…White Shark wrote:Ma itthol volt a fiam ,beszélgettünk a készülő Mk1-ről ,említette hogy nekünk van itthol kalaptartó sablonunk ,holnap megkeresem ,nem akar valaki másolni esetleg ? Csak mert nekem is kéne egy .
- Machine
- nemleszgondhasegítis
Oké!White Shark wrote:Nála a sablon ,a többit intézzétek egymás közt.
"The highway still leads to hell"