Tibi wrote:Buliwyf wrote:Igazából az én vasamnál a küszöb, az A- B oszlopok rendben vannak, egyedül a baloldali küszöb legeleje tűnt el a belső részen. A baj padlólemezzel és a nyúlványokkal van. Hétvégén lekaparom azt a fekete szutykot és rakok fel új képeket.
Azt nem értem, hogy láttam más gépet szétszedve a 80 évekből és abban nem volt.
A zajcsillapítást nem lehet szövettel megoldani vagy ilyesmi? Egy vastagabb kárpitra gondolok, vagy legalább olyasmit, amit fel is lehet szedni, ha kell nem pedig felvésni.
Fekete szutyok az enyémben sem volt, valószínűleg az sem gyári.
Jöhetnek a képek !
gyárilag van az alján fekete hangszigetelő, amit max leégetni lehet, a drótkorong csak keni szerte szét. de csak a padlólemezen. én szoktam több helyre is rakni, nem baj ha nem rezonálnak be a lemezek. Ildi autójára anno még szerintem a Robi rakta fel, a képeket elnézve nem sajnálta. Ennél a cuccnál pont az a lényeg, hogy jól tapadjon, ne jöjjön fel.Csípfuzék a
dynamat nevü cuccot használnak, ha nézed a tévében az egész kocsi aljára téve. Ez is ilyen motyo, csak az olcsobbik verzió, nem az űrhajóra való, és jót tesz ha ott van. Mondjuk víz meg ne legyen ott. Gyárilag a fekete bitumenes cucc felett van egy kb 1-1.5 cm vastag préselt pamut szerű cucc, még a szőnyeg alatt. az ülések alatt, a váltóalaguton, még hátul a kerékdob belsejében is van 1-1 db. ez régeben polifoam-al helyetesítettük, de most már tudok rá forrást, pudváéba a gyárival megegyező cucc fog már menni. ez kiszedhető, olyan amire Buliwyf gondolt. gyárilag az ülés alatt pl 2 cucc van zajcsillapítani, egy kivehető meg a bitumenes. lehet csak kivehetőt beletenni, én szoktam rakni mindkettőt...