kuzsi wrote:köszi a segítséget...ha nem lesz kishazánkban normális akkor vagy rendelek az oldars-ról, vagy az angol oldalról, illetve van még ez a helyrepofozó szett is....
amúgy a középső boxon az elakadásjelző fölött az a visszajelző a kontroll lámpa lehet...legalábbis egy régebbi Veterán újságban láttam egy (nem GT) mk1-es Caprit...abban a km óra mellet volt az elakadásjelző, illetve ez a visszajelző..valószínű hogy ebben a verdában ezeket lepaterolták a váltóhoz...
atyám! segíts....ha az ott a buszkapcsolók helyén a lámpa kapcs. lehetett...akkor a buhera lehet hogy megint teret hódított magának...2 kapcsolóval oldotta meg a világítást... :(
apropó...nincs valakinek mk1-hez teljes kapcsolási rajza? mert ami ebben a kocsiban van vezetékek terén az tarthatahlan...ez alapján nem lehet újrakábelezni a kocsit
szerintem van....sőt, megnéztem az MK1 haynes manuált, van benne kapcs rajz több féle műszerfal tipushoz is...
kuzsi wrote:köszi a segítséget...ha nem lesz kishazánkban normális akkor vagy rendelek az oldars-ról, vagy az angol oldalról, illetve van még ez a helyrepofozó szett is....
amúgy a középső boxon az elakadásjelző fölött az a visszajelző a kontroll lámpa lehet...legalábbis egy régebbi Veterán újságban láttam egy (nem GT) mk1-es Caprit...abban a km óra mellet volt az elakadásjelző, illetve ez a visszajelző..valószínű hogy ebben a verdában ezeket lepaterolták a váltóhoz...
atyám! segíts....ha az ott a buszkapcsolók helyén a lámpa kapcs. lehetett...akkor a buhera lehet hogy megint teret hódított magának...2 kapcsolóval oldotta meg a világítást... :(
apropó...nincs valakinek mk1-hez teljes kapcsolási rajza? mert ami ebben a kocsiban van vezetékek terén az tarthatahlan...ez alapján nem lehet újrakábelezni a kocsit
szerintem van....sőt, megnéztem az MK1 haynes manuált, van benne kapcs rajz több féle műszerfal tipushoz is...
na igen :D
ilyen az ha az ember nem lát a szemétől
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
na...talán valami végre elkészülhet...itt volt a kárpitos...és bevállal mindent...padlókárpittól fogva a tetőikárpiton, oldal és ajtókon át ülésig mindent....egyetlen egyet nem...a műszerfal tetejét...ami viszont ki van repedve...de azt mondta tud megoldást rá :D
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
Megmondom őszintén amit ott a torpedólemezzel kezdett az nekem elég fura... Mért nem egy darabból készíti oda a foltot? Hulladékanyagból dolgozik? Vagy azért, hoyg több legyen a hegesztés, ahol utána elkezd rohadni? Jajj... Lehet el kéne hozni a verdát, mielőtt komoly baja lesz...
A többi mondjuk nem néz ki rosszul, bár nem tudom milyen volt előtte.
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.