képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: képek
Ha má nyúl akkó TCSakis GYALOGGALOPP ..........

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
A Világon minden Nyúl...kivéve a Lúd, de mivel hogy minden Nyúl, így a Lúd is Nyúl! Ez Nyúlton törvényelevelboss wrote:Felkeltetted az érdeklődésem! :Dvasparipa wrote:Gyerekek...nekem van egy Nyúl-elméletem...ne akarjátok, hogy kifejtsemHattyu wrote:Zsír a nyúl!!
Hogy kilója??!!![]()
A Nyúlak az élet minden területén körülvesznek minket, ott vannak velünk mindennapjainkban, álmainkban, gondolatainkban, és a téli szünetben. Annyira szerves részünkké váltak, hogy már észre sem vesszük őket, pedig OTT VANNAK! Jó, persze nem olyan erős koncentrációban, mint maga a Nyúl, de kis százalékban mindannyiunkban fellelhető egy kis nyuszi. Vannak, akik hevesen tiltakoznak ellene, pl. Marty, a Vissza a jövőbe trilógiában, de van olyan is, aki büszkén vállalja fel, lásd: 8 mérföld. Olyan is akad, akinek annyira kihat a személyiségére, hogy már a neve is PÓL NYÚLMEN. Röviden ennyi, bár a téma kimeríthetetlen.
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
- holecz
- rengetegetirogatide
Kurrrv@ jóóóó, pedig régen ezt már kifejtetted nekem, még Németországban '99-ben...
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
Ó...azok a régi szép idők!holecz wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurrrv@ jóóóó, pedig régen ezt már kifejtetted nekem, még Németországban '99-ben...
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
- German Capri
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Nagyon odabasz,a világ legszebb autójaTibi wrote:
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb