Ahogy korábban is jeleztem : nincs pofázásszszaby wrote:Hasonlóak az alagutak csak egyik se került annyiba mint a magyar 4-es.Hiszen ez magyar.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Ahogy korábban is jeleztem : nincs pofázásszszaby wrote:Hasonlóak az alagutak csak egyik se került annyiba mint a magyar 4-es.Hiszen ez magyar.
szerintem az a legnagyobb baj, hogy az emberek ezt hiszik, vagy inkább ezt akarják hinni. én nem sokat voltam lent, csak 2 állomáson, és nem sok rálátásom van a dologra, de nem vagyok benne biztos hogy ez máshol olcsobb lenne. főleg hogy semmi képünk nincs arról hogy mennyibe kerül máshol valami, csak vannak okos (vagy inkább magukat annak gondolo) újságírók, és minden faszságot leírnak, hogy ez máshol a tizede, azt lehet hogy ott egy homokozót csináltak, de hír értéke annak van, hogy ha valamit le lehet hordani, aztán meg ragadós a hülyeség. Tibi úr tudna mesélni az ügyes oknyomozó riportról is...szszaby wrote:Hasonlóak az alagutak csak egyik se került annyiba mint a magyar 4-es.Hiszen ez magyar.
azért arra kíváncsi volnék, hogy ezt mivel érdemeltük kiproteus wrote:
úgy látom nem csak nekem nyerte el a tetszésemet a remekmű! de ők megmondták kokeményen...Süni wrote:Jájj.... Az alagútban vonagló kígyótestű hemüveg, meg a kiszeltünde szemöldökű, madonnafogú kancsi énekesnő mindent visz.
Jó kis makett, nem tudom mire vágsz föl annyiraTibi wrote:Nagyon mesélni nem fogok de tolok egy képet amin azért látszik, hogy egy állomás építése valamivel nagyobb meló mint felásni a kertet. Ahol a sárga kotró van ott kb 40m mélyen vagyunk, a többit már a fantáziátokra bízom...
Lebuktam, szar is volt gyufaszálból kirakniSONI wrote:Jó kis makett, nem tudom mire vágsz föl annyira
A tánccal van a legkisebb baj, de hogy nem mennek a 'szusztorgósz' szavak...Tibi wrote:azért arra kíváncsi volnék, hogy ezt mivel érdemeltük kiproteus wrote:először nem is figyeltem a szövegre...
Ez annyira szar, hogy nem bírtam végig nézni.............Pudva wrote:A tánccal van a legkisebb baj, de hogy nem mennek a 'szusztorgósz' szavak...Tibi wrote:azért arra kíváncsi volnék, hogy ezt mivel érdemeltük kiproteus wrote:először nem is figyeltem a szövegre...
tényleg egy fos, a tekergős homóknak külön járna a sortűz.SONI wrote:Ez annyira szar, hogy nem bírtam végig nézni.............
ez a POP-szakmában sohasem volt követelmény...tomtom wrote:vajon senkinek nem tűnt fel a produkció létrejötte közben, hogy ez a lány nem tud énekelni?