Sajnos úgy tűnik, h erősen a móking áldozata lettem, mert mint tudhatjuk, a mók, csak mókot szül.  

Szóval ugye van a mók hátsó hidam. Nem is lenne azzal baj, csak hát ugye nem Capri. Na ugye a probléma ott kezdődött, h kilógott a kasztniból a 7-es felnivel a kerék. De persze az is csak az egyik oldalon... valami ismét nem gyári... 

Na de mindegy túltettem magamat rajta, lélekben feldolgoztam, h le kell mondanom a 7-es RS felnik okozta örömökről, ugyh elkezdődött a kerékcsere program. Sikerült is boltolni egy 6-os RS-t, mert azzal már nem fog kilógni, de addig is felraktam a kocsira a pót ghia garnitúrámat, ami fel is van gumizva. Gondoltam, a kocsi úgyse jár (miért is lenne jó?!), jó az arra. Csak hát időközben a kocsi lassan, de alakult, míg végül járóképessé nem vált. Na elkövettem azt a zöldfülű hibát, h nem bírtam magammal, és mikor jó lett a kocsi egyből tettem vele egy kis karikát itt a kis utcákban. Csak, mikor már hazafele mentem, eszembe jutott, h nincsenek rendesen ráhúzva a kerékcsavarok (mert mikor felraktam őket nem úgy terveztem, h hónapokba kerül az új felni). Ajjaj... Na mindegy, másnap meghúztam őket, h menjek ki a benzinkútra. Erre odafele az úton szól nekem egy autós kolléga, h ugye tudom, h a jobb hátsó kerék összevissza jár?! Hát nem tudtam... Indulás haza. Megnéztem, tényleg nagyon dúrván 8-as volt benne, de nagyon nagyon. Aztán lassan összeállt a kép, h gyanús is volt, h a ghia felniket nem tudom rendesen rátépni a dobra. Ez azért volt, mert az amcsi híd dobjának a külső pereme kb 1mm-el kijjebb áll, mint az agy része, és a ghia felninek meg nincs az agyrészén ilyen lépcső, vagy hogy is mondjam, szóval a kerék nem az agyrészen feküdt föl, hanem a küllők értek hozzá a dob külső részének, középen meg nem. Ugyh nyilván ebből adódóan valahogy lett a féltengely agy részében, abban a lemez részen ahonnan lógnak ki a tőcsavarok kb 1 mm nyolcas. Ez nem történhetett volna meg, ha nem mók a híd, mert a kerék az ugye gyári volt. Aztán lehet, h most majd ki kell szedni a féltengelyt, meg kell esztergálni azt a lapos agy részt, és talán a tehermentesítőt is, és akkor lehet oda távtartót is heftölni, ugyh MÓK, MÓK, MÓK! 
Just MÓKING!