Kislányom,látva az állatkodást,megjegyezte: "Így nem fogy ki a benzinje?"

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Van.Bogyo28 wrote:A krisz féle videót letöltöttem, ha van rá igény felnyomom a közösbe...
én személyesen még nem tapasztaltam szerencsére, de hallottam már ilyet. ha kell van hozzá mindkét fogaskerék (ára 4 üveg kola), vagy ha kell majdnem komplett moci amiről a HF-k le vannak szedve....Natalie Driver Gabe wrote:hellóka urak !!![]()
Olyanról hallott már valaki, hogy 2.3 V6-os moci ledaálja a Vezérlés fogaskerekét???
Tapasztalt már ilyet valaki?,
Mi lehet az oka ?? :?
Valószínű, hogy a Drágaságom értem dohogó szivecskéjének ez lehet most a baja. :?
Ez sajna ma reggel történt.![]()
![]()
De már ha minden jól megy úton a segítség.
nemsoká itt a lapon fenn lesz...tomtom wrote:nemtom. nekem nem jön az rtl-s video. fél perc után kiírja, hogy regisztráljak, aztán folytatja. nincs máshol fenn?
Ez már nekem is sikerült egyszer. 2.4-v6-ot építettünk a Vas-ba, aztán az első 5 indítózás után már nem volt többé szikra. Nekem az elosztóról is eltűntek a fogak...talán valami a fogak közé került, vagy valamelyik megfáradt, és kipattant belőle egy darab, vagy egyszerűen csak Paripa szervezete kilökte magából az idegen testetNatalie Driver Gabe wrote:hellóka urak !!![]()
Olyanról hallott már valaki, hogy 2.3 V6-os moci ledaálja a Vezérlés fogaskerekét???
Valószínű, hogy a Drágaságom értem dohogó szivecskéjének ez lehet most a baja. :?
![]()
ööö...izé.vasparipa wrote:Ez már nekem is sikerült egyszer. 2.4-v6-ot építettünk a Vas-ba, aztán az első 5 indítózás után már nem volt többé szikra. Nekem az elosztóról is eltűntek a fogak...talán valami a fogak közé került, vagy valamelyik megfáradt, és kipattant belőle egy darab, vagy egyszerűen csak Paripa szervezete kilökte magából az idegen testetNatalie Driver Gabe wrote:hellóka urak !!![]()
![]()
Bocsi, nem figyeltem eléggé, hogy miről szól a hozzászólásSüni wrote:ööö...izé.vasparipa wrote:Ez már nekem is sikerült egyszer. 2.4-v6-ot építettünk a Vas-ba, aztán az első 5 indítózás után már nem volt többé szikra. Nekem az elosztóról is eltűntek a fogak...talán valami a fogak közé került, vagy valamelyik megfáradt, és kipattant belőle egy darab, vagy egyszerűen csak Paripa szervezete kilökte magából az idegen testetNatalie Driver Gabe wrote:hellóka urak !!![]()
![]()
A 2.3 fogaskerekes vezérlésű, a 2.4 meg láncos.
nálad az volt a baj, hogy a 2.3 gyujtásást raktad a 2.4-be , aminek más a fogaskereke és mivel láncos a veztengely ellenkező irányba forog, azért darálta be mint a hegyirém....vasparipa wrote:Ez már nekem is sikerült egyszer. 2.4-v6-ot építettünk a Vas-ba, aztán az első 5 indítózás után már nem volt többé szikra. Nekem az elosztóról is eltűntek a fogak...talán valami a fogak közé került, vagy valamelyik megfáradt, és kipattant belőle egy darab, vagy egyszerűen csak Paripa szervezete kilökte magából az idegen testet
Láttam már ... engem annyira nem vonz ........ :?szszaby wrote:Itt a szállítható személyek száma 3. A harmadik a koporsós utas?Bogyo28 wrote:TCSabikám, ilyenről beszéltünk, csak kicsit drága:
http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjar ... to-3398356" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Grancinak nincs már meg a páncélozott Granadája?TÉCSÉ wrote:Láttam már ... engem annyira nem vonz ........ :?szszaby wrote:Itt a szállítható személyek száma 3. A harmadik a koporsós utas?Bogyo28 wrote:TCSabikám, ilyenről beszéltünk, csak kicsit drága:
http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjar ... to-3398356" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Hasonló , de BRUTÁLIS :
http://cgi.ebay.co.uk/FORD-GRANADA-HURS ... 414ae9a5e1" onclick="window.open(this.href);return false;
Én + ilyenről gagyogtam :
http://images.google.co.uk/imgres?imgur ... N%26um%3D1" onclick="window.open(this.href);return false;