nyujoe wrote:...nem panelban vagyok, falun ugyhogy hely az van, meg van áram is...de ha van ahol 50-ért vállalják akkor inkább nem én mókolok vele...
...kompresszor is van, nem is tescos (bocs Hattyú) de utánanéztem és kevés hozzá, legalábbis a folyamatos munkához biztos...
...szóval ha adnátok elérhetőséget megköszönném, akár pü-ben is jöhet...
köszi
Semmi gond
Nekem isvan kompresszor,Metabo csak annyi a gond vele hogy csak 25 literes és ehhez a művelethez több mint 100 literes kompresszor kellene!
Na meg egy nagy hely ahol nem számít ha a homok szana meg széjjel van.
Egyszerűbb elvinni és megcsináltatni,minthogy az ember otthon csinálja.
Én a suliban még gyakszin homokoltam sokat,persze csak motoralkatrészeket meg felniket meg ilyen apróságokat,de azzal is elment az idő és elmondom eléggé fárasztó dolog,
Egy kasznit megcsinálni pisztollyal nem ajánlott mert a végére az ember lesz*pja magát az tuti. :D
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
ja... meg végeznek a kasznival is. Emlékszem Tini kromban jó öreg PICSA, meg rózsaszín pittbull, meg fürgerókalábak koncerteken... Nem sok Capri élte volna túl
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Homokszóró: Komló 20/20-94-217
Én alufelnit és hátsó hidat fúvattam velük. A kabinba befér egy Capri, csináltak már kasztnit, homokkal csinálják.
Nem kell Pestig cipelni, Kapostol kb. 60-70 km.
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
Szedte már szét valaki a külső kilincset ? Enyém szarul néz ki, és leszintereztetném, csak nem tom belefogjak -e? Amúgy ha van valakinek egy pár szép fekete, akkor azt is szívesen veszem ! 8)