Sziasztok!
Információt szeretnék kérni arról, hogy hogyan lehet sor 4-est v6-ra cserélni. Beépítés, engedélyezés, stb.
Köszönettel: Attila.
motorcsere
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
motorcsere
Nicsak, nicsak, nicsak, itt a Kicsi Anthony - egy bazi járgánnyal.
Akkor ez az egész, ez most nekem jó tulajdonképpen!?
Re: motorcsere
Szia. Bürokrataországban szerintem nem fog biztatni senki. Lehetséges ugyan típus azonos motort bepapírozni, amilyennel gyártották, de komoly költségei vannak.
Amikor ez még érdekelt, akkor kellett hivatalosan átalakítási engedély, tervdokumentáció (a mérnök úr nem olcsó) stb. és amennyiben jól tudom a két motor (az aktuális ill. a berakandó) közti regisztrációs adó különbözetet is be kell fizetni. Szerintem az egész hóbelevanc a Capri esetében könnyen lehet az autó értékének két háromszorosa is. Döntsd el megéri-e, vagy úgy csinálod, mint mindenki más.
Amikor ez még érdekelt, akkor kellett hivatalosan átalakítási engedély, tervdokumentáció (a mérnök úr nem olcsó) stb. és amennyiben jól tudom a két motor (az aktuális ill. a berakandó) közti regisztrációs adó különbözetet is be kell fizetni. Szerintem az egész hóbelevanc a Capri esetében könnyen lehet az autó értékének két háromszorosa is. Döntsd el megéri-e, vagy úgy csinálod, mint mindenki más.
'81 MK3 4.6 V8
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
Köszönöm szépen.
Nicsak, nicsak, nicsak, itt a Kicsi Anthony - egy bazi járgánnyal.
- White Shark
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Azt hiszem mindent elmondtál amit kellett, én is megerősítem ,ne gondolkozz " csináld "