SEGÍTSÉG!!!!!

kötetlen topic...:)

Moderátorok: SONI, Pudva, Bogyo28

Jannis
nemleszgondhasegítis
Hozzászólások: 142
Csatlakozott: vas. jún. 04, 2006 8:44 pm

SEGÍTSÉG!!!!!

Hozzászólás Szerző: Jannis » hétf. feb. 23, 2015 12:00 am

Bár általában a hasonló írásokkal, mint amit én is írok többnyire szkeptikus szoktam lenni, azonban be kell, hogy ismerjem ha a baj közel van az emberhez, akkor könnyen átformálja a véleményét.

Írásom az egyik klubtagunk illetve családja történetét összegzi .Nevét mivel nem hatalmazott meg ezért szándékosan nem írtam meg nick néven mi Teboly-ként ismerjük.

A helyzet az hogy a család legkisebb, néhány hónapja jött jövevénye az elmúlt hónapok során komoly kálvárián ment keresztül. A Facebook-on már ideje követem a kis Marci állapotát, de szerintem itt az ideje, hogy mi is megmozduljunk, így összefoglalnám a helyzetet.

Detti azt vette észre november elején, hogy Marci folyamatosan lefelé néz, nem követi a mozgásokat, nem igazán jó a közérzete.
Elmentek az ügyeletre, utána bevitték a kórházba,ahol is közölték, hogy a gyereknek semmi baja. Szerencsére Detti nem hagyta magát lerázni, így másnap Kápolnáról visszamentek az orvoshoz Egerbe. Mivel ott ismét nem találtak semmit elküldték őket Miskolcra, azonban a család úgy döntött, hogy inkább Pestre a Heim Pál gyermekkórházba viszik a gyereket. Itt a vizsgálatok során kiderült, hogy a 3-as és 4-es kamra között valami folt van a gyerek fejében. A diagnózis alapján Marci átkerült az idegsebészetre ( Országos Klinikai Idegtudományi Intézet – OKITI ). Sajnos ott kiderült a legrosszabb ami lehet, hogy Marci buksijában daganat van. A 3×3 cm-es daganat, a látóideget nyomta és elzárta az agyvíz áramlásának útját.

A sajnos a kezelés kapcsán egyértelművé vált hogy a kisfiút a lehető leghamarabb meg kell műteni. Akkor még nem látszott,de ez a műtét valójában egy kemoterápiával kiegészített műtétsorozat volt, ami még a mai napig is tart.
A gyógyulás kapcsán Marci és a daganat párharcában Marci nyerésre áll, ámde a család mind idegileg mind anyagilag teljesen kimerült. Elég csak talán annyi hogy a családfenntartó Teboly barátunk amióta a kálvária tart gyakorlatilag nem dolgozik. A pénzhiány mellett az is nagy problémát jelent az is hogy két nagyobb gyerek miatt gyakorlatilag naponta haza kell menni Kápolnára, ami jelentős anyagi terhet jelent a családnak.

Tudom,hogy sokan a klubból már segítettetek Tébolyéknak, de ideje nekünk is megmozdulni. A beérkezett pénzeket klubos számlán szeretnénk gyűjteni, majd az így befolyt pénzeket folyamatosan a család rendelkezésére bocsájtjuk. Természetesen adományunkat klubpénzből is ki szeretnénk egészíteni.

Számlaszám:
16200113-00069285-00000000
CKM Magnetbank
Aki 50 méternél többet gyalogol az csavargó

Kép

Jannis
nemleszgondhasegítis
Hozzászólások: 142
Csatlakozott: vas. jún. 04, 2006 8:44 pm

Re: SEGÍTSÉG!!!!!

Hozzászólás Szerző: Jannis » hétf. feb. 23, 2015 12:05 am

Az esettel az RTL klub is foglakozott

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/agydaganatt ... pos-kisfiu" onclick="window.open(this.href);return false;
Aki 50 méternél többet gyalogol az csavargó

Kép

Jannis
nemleszgondhasegítis
Hozzászólások: 142
Csatlakozott: vas. jún. 04, 2006 8:44 pm

Re: SEGÍTSÉG!!!!!

Hozzászólás Szerző: Jannis » hétf. feb. 23, 2015 12:24 am

Talán a kupakokkal is segíthetünk!

Kérlek benneteket hogy gyűjtsétek, sőt biztassatok másokat is erre. A begyűjtéseket a rendezvényeken biztos hogy meg tudjuk tenni.

Sőt szeretnénk hogy az idei majálison ez lenne a karitatív gyűjtés is.
Kupakgyűjtés.jpg
Aki 50 méternél többet gyalogol az csavargó

Kép

Válasz küldése