2015 évi tagdíj és biztosítás

kötetlen topic...:)

Moderátorok: SONI, Pudva, Bogyo28

Avatar
Bogyo28
Überführer
Hozzászólások: 5484
Csatlakozott: szomb. dec. 04, 2004 9:11 pm
ClassicFord klubtag?: Igen
Tartózkodási hely: Budapest-Budakalász
Kapcsolat:

2015 évi tagdíj és biztosítás

Hozzászólás Szerző: Bogyo28 » csüt. nov. 06, 2014 11:50 pm

Üdv Mindenkinek!

Eljött újra az év vége, ami most már nem mindenkinek jelenti a biztosítási évfordulót, de mi is és a trabi/bogár klub is ilyenkor szedi be a tagdíjakat/külsős díjakat, tehát akinek van kedvezményes biztosítása a klubon keresztül az az évforduló dátumától függetlenül elméletileg kell kapjon levelet az MNHJR-től.

Nálunk sok változás nem történik, az éves tagdíj továbbra is 6000 forint, amit ha megoldható akkor kérnék a klub számlájára utalni. Ha nem küldeném az igazolást néhány napon belül, akkor kéretik basztatni vele nehogy lemaradjon.

Sok elmaradás van még az ideji díjakkal is, nem akartam ezért külön leveleket írkálni, majd max megint lesz itt egy lista a nem fizetőkről, csak még nem kaptam meg az aktuális biztosítottak listáját. Persze lehet ugy is tag valaki hogy nem köt itt biztosítást, de a realitások talaján maradva valószínűsítem hogy azok fognak tagdíjat fizetni akik rendelkeznek biztosítással.

MNHJR levelében idén ha minden igaz 2 csekk lesz, amiből ránk az 1000 forintos érvényes, azt kell befizetni nekik. A 6000 forintosat azért küldik, hogy ha valakinek nincs klubja akkor már egyből fizethet is tagdíjat a trabi/bogár klubnak. Ez kedves tőlük, de valakit akár össze is zavarhat, mert ha nem nézi meg mi van a csekken akkor azt hihetik hogy az a mi tagdíjunk. De mint ahogy eddig sohasem, mi most sem használunk csekket. Ha azt valaki befizeti, akkor utánna az MNHJR-nél kell azt visszaszereznie ha akarja kidobni az ablakon. Ez az évek óta megszokott menetrend szerint van, de azért mindig vannak akik nem olvassák el a papirt stb stb. Persze az adatbázissal mindig vannak gondok, Kovi kb 4 éve duplán van pl nyilvántartva, és hiába levelezte le már négyszer, valahogy mindig előkerül a másik regisztráció is. Ehhez hasonló gondok előfordulhatnak, ezügyben kérném a türelmeteket, mindent meg lehet oldani.

Bármi kérdés van írjatok nyugodtan.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4

Válasz küldése